Om oss

Backupbanken tilpasser seg ditt behov – Norsk leverandør av backup tjenester

BackupBanken ble startet som enhet i 2007, og allerede i 2008 var vi testvinner på funksjon i PC World sin test av online backuptjenester.

BackupBanken testvinner merke fra PC World

BackupBanken AS ble imidlertid etablert i 2014, og siden har bedriften vokst og vi har utvidet til å levere Backup til bedrifter i hele verden. Kundene våre er små og mellomstore bedrifter, I tillegg leverer en rekke partnere vår tjeneste som sin egen. Med godkjenning av Norsk Helsenett leveres også god og sikker backup til bedrifter innenfor Helsesektoren.

Vi i BackupBanken ser på oss selv som en sterk utfordrer.
Store nok til å være kreative problemløsere, små nok til å være raske på foten.

Tett oppfølging og god kommunikasjon

Alle kunder er unike og vi tilbyr individuelle løsninger etter ønsker og avdekkede behov. Vi har respekt for våre kunders tilbakemeldinger og tilpasser oss deretter.

Både markedet og bedrifters behov for backup er stadig i endring, og vi er på ballen. Vi var f.eks blant de første i Norge til å tilby backup av Office 365 plattformen. Vi kjenner bransjen og vet hva som er forventet av oss.
Du som kunde eller partner kan være sikker på at enhver henvendelse får vår største  oppmerksomhet.

Dette sier noen av våre kunder om oss

Dustin logo

Vi i Dustin har hatt den glede av og få Backup Banken med på laget mot våre kunder, Dustin er veldig opptatt av at våre partnerne stiller opp og hjelper til , det må jeg si at Backup Banken har gjort i mange år nå.

Ikke minst Ørjan som er vår kontaktperson, uten han så hadde denne avtale ikke blitt noe av, Jeg må få gi Backup Banken og Ørjan meget god ros for at de er der når det trengs. Våre kunder er meget fornøyd med den tjenesten de får fra Backup Banken og Ørjan, han følger opp og tar godt vare på våre gode Dustin kunder. Så kan anbefales på det sterkeste.

Terningkast 6 fra Dustin.

Mjøsdata logo

Vi i Mjøsdata as har valgt lagring av online backup for mer enn 50 av våre bedriftskunder hos Backup Banken. Bistanden vi har fått ved omlegging har vært makeløs og den tette oppfølgingen i etterkant suveren. 

En service på øverste hylle og ingen overraskende kostnader. Topp folk og svært rask behandling.

Det er slik en backup-leverandør alle burde hatt.

Kverneland tannlegesenter logo

Vi er utrolig fornøyde med BackupBanken. De leverer akkurat det vi trenger innen backup, spesialtilpasset til vårt behov til enhver tid.

I tillegg er servicen den beste på markedet, og svært konkurransedyktige priser. Tommel opp!

Vestby Tannlegesenter logo

Vi er utrolig fornøyde med BackupBanken. De leverer en den beste tjenesten og supporten på markedet. I tillegg er prisene de beste for oss innenfor Helsesektoren.